Mitől zsibbad minden éjszaka a kezem?
Arra ébredek már napok óta, hogy bezsibbad a kezem és egyszerűen nem érzem. Nem tudom, hogy lefekvés előtt hogy helyezzem el, hogy ne legyen semmi problémám éjszaka. Mitől lehet a zsibbadás?
Azt tudni kell rólam, hogy 15 éve rendszeresen boxolok. Mellette kevés időm marad kondizni, így csak a bicepsz-tricepsz-mell hármasra gyúrok de arra heti 2-3-szor is. Végülis boxon a lábaim is igénybe vannak véve. Vagy esetleg a rossz kondizás miatt nem elég jó a vérkeringésem? Nem jut annyi vér a lábaimba? Pont a kezem, ami zsibbadni szokott és arra gyúrok a legtöbbet.
Lehet semmi köze a kondihoz, de mitől lehet a zsibbadás?
lehet gerincsérv, de haveromnak(kondizik) a könyökénél volt egy ideg rossz helyen!kis egyszerü mütéttel rendbetették.
szoval ezzel menj el orvoshoz!
szia!
Nekem is le szokott néha zsibbadni, pont úgy, ahogy írod.
Szerintem csak ráfekszek vagy a fejem fölé emelem. nem hiszem, hogy akkora probléma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!