Miért zsibbad éjszaka a kezem, alkarom?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször arra ébredek egy éjszaka többször is,hogy elzsibbadtak az ujjaim,kézfejem,és néha az alkarom is. Van amikor csak az,amelyiken a fejem van,de van,hogy a másik is.Ez miért van?
25/N
2011. jan. 19. 10:47
1/4 anonim válasza:
Mert azon fekszel, és kimegy belőle a vér. Nekem volt, hogy annyira elzsibbat, hogy nme éreztem mintha nem is az én kezem lenne, és mozgatni sem tudtam percekig. Gondolom, amikor mindkettő zsibbat, akkor valahogy a másikra is ráfekszel. Normális dolog.
2/4 anonim válasza:
Rosszul fekszel, elnyomsz pont egy verő eret... Így elzsibbad, ha több időt fekszel rajta, először az ujjaid majd az alkar, később pedig az egész karod... Ha pedig épp nem rajta fekszel akkor valószínűleg azon is rajta feküdtél csak aludtál és nem vetted észre...
A párnán aludj ne magadon! :D:D
3/4 A kérdező kommentje:
De én csak úgy tudok,hogy fogom a párnát,ami a fejem alatt van. :) Jó,akkor megnyugodtam,akkor csak a nagy tök fejem nyomja el,már kezdtem megijedni,hogy ez valami nyavalya! :)
2011. jan. 19. 11:09
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni.Én csak annyit reagálok rá,hogy dobálom az ágyban és röhögök,mert olyan idétlenül néz ki,hogy nem mozog.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!