Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért zsibbad el éjszaka...

Miért zsibbad el éjszaka alvás közben a kezem?

Figyelt kérdés
Bárhogyan helyezem el a kezeimet, mindig elzsibbadnak és arra ébredek, hogy nem érzem hol van. Állítólag lehet a munkától is, pedig nem erőltetem meg őket. Mit tegyek, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom állandóan éjszaka? Jó pár hónapja ez van. 23/L
2009. júl. 9. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet rossz a vérkeringés a karodban vagy sziveddel a van valami! Dohànyzol vagy fûstös helyen dolgozol?
2009. júl. 9. 13:15
 2/9 anonim válasza:
Szia! Nálam is igy kezdődött éjszaka fokozódott! Menj el neurológushoz ő majd továbbít kézsebészetre, és csinálna ENG vizsgálatot! Nekem Carpal tunnel-alagút szindrómám volt! Ha előbb elmegyek(8 hónap után mentem el) orovoshoz fizikoterápiával meg lehetett volna menteni magam a műtéttől! Multhéten műtötték a másik kezem is! Persze ez csak 1 példa de nagyon hasonlít az én problémámhoz!Jobbulást kívánok
2009. júl. 9. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Dohányzom, de nem olyan sokat, és nem füstös helyen dolgozom. Az egyik munkatársam is ezzel szenved, de nem ugyanazt csináljuk munkahelyen és ő jóval idősebb nálam.
2009. júl. 10. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:

A betegség nem korfüggő...

Menj el a háziorvoshoz, mondd el a problémát, és kérj beutalót neurológiára.

Ezen az oldalon is megtalálod, mennyi oka lehet a zsibbadásnak - ne várj vele, hanem vizsgáltasd ki magad, mielőtt valami maradandó egészségkárosulásod lenne. :(

2009. júl. 14. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Napközben is zsibbad? Mi lett?
2010. ápr. 25. 23:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Mostanában ritkán zsibbad. Napközben nem szokott.
2010. ápr. 26. 11:13
 7/9 anonim válasza:
Szia ! nekem is zsibbad a kezeb kb 3 hónapja. Hajnalba arra szoktam ébredni hogy a bal oldalamon fekszem és a felül vévő jobb kezem szokott zsibbadni ,ami nincs nyomás alatt:S. De el szokott múlni 1-2 hétre aztán megint 2-3 napon keresztül folyamatosan megint zsibbad éjjelenként. Nekem azt tanácsoltág mozgassam át minden nap és szedjek B vitamint.
2011. márc. 20. 13:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy rossz lehet a vérkeringésem. A lyukas szívnek nem tudom, hogy lehet-e köze hozzá.
2011. márc. 20. 14:20
 9/9 csírabob válasza:
61%
A zsibbadás lehet attól hogy amikor alszol ráfekszel a kezedre és elszoritod a vérkeringést benne.Én azt ajánlom hogyha lezsibbad menj és engedj a kezedre meleg vizet és közben mozgasd akkor el fog múlni.Mert nekem volt ilyen kisseb eddig hogy csak egy ujjam zsibbatt le és akkor lelógattam a kezem és elmúlt,de most viszont nem csak egy ujjammal förtént hanem néggyel plusz a tenyerem.Aztán mentem és meleg víz alatt mozgattam és lemúlt.
2015. okt. 17. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!