Vérnyomásprobléma? A többi lent
Figyelt kérdés
Szóval, 17 éves lány vagyok, lassan három éve végigcsináltam egy fogyókúrás kezelést (akupunktúra), mert jó 20-25 kiló felesleg volt rajtam. Azóta sem szedtem vissza. Viszont ősztől kezdődően vannak gondjaim. A kezem és a lábfejeim majdnem mindig hidegek, a vérnyomásom elég alacsony, sokszor szédülök, párszor már el is ájultam, úgy leesett. Néha pedig elkezd gyorsan verni a szíívem, "dübörögni". Egyébként szerintem egészségesen élek, naponta 4x 5x eszem, megvan a másfél liter napi folyadék, és egy héten legalább 3x tornázok vagy futok. Mit tudnék tenni, hogy kicsit magasabb és stabilabb legyen a vérnyomásom? Természetes technikákra lennék kíváncsi, mert gyógyszer sajnos nincs rá, azt tudom :(2011. máj. 2. 16:43
1/2 anonim válasza:
egyébként létezik gyógyszer az alacsony vérnyomásra, csak azért nem szokták ajánlani, mert a hatása elenyésző, ellenben olyan durva mellékhatásai vannak, hogy tehát jobb bele se kezdeni
az a helyzet, hogy ez genetikai kérdés sajnos, tehát ha te pl 3-szor még sportolsz is hetente, akkor itt már sokat nem tudsz javítani, most hiába mondanám, hogy sportolj 5x, lényegileg nem változtatna semmit
tudod mire gyanakodnék én egy ilyen paciens esetén? pszicés háttérre! de nagyon! sztem egy erős szorongás a minimum, de javíts ki, ha tévedek
2/2 A kérdező kommentje:
hát az igaz, hogy eléggé zárkózott vagyok, és sokat idegeskedem, szorongok, leginkább a vizsgáim és a barátom miatt...
2011. máj. 13. 13:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!