A fűzőtől javul a gerincferdülés?
Kyphosisom van,de éppen határon voltam amikor 1 éve elmentünk röntgenre ( 45 fok volt! ) De mostmár lehet roszabb. Nem tom de naon azon vagyok hogy roszabb lett mert olyan furcsa minden :(.
13\\l
Köszi! De még nincsen fűzőm.Pont határon voltam,igy nem adtak de 3 hónap még az orvosig (mert külföldön vok :( )
amit ki kell várnom.Szal csak a torna marad meg talán uszás de ez nem hinném hogy sokat segitene :( .
Szia
Én hordtam fűzőt régebben pár évig de javulni nem javul tőle semmi.Azért van hogy ne romoljon tovább a helyezet.
Megjegyzem hogy nagyon útáltam mert nekem műanyagot kellett hordanom...:S
Én is a határon voltam az 1ik orvos javasolta a műtétet, a másik nem ugyhogy nem is mentem bele.
45 fokon határ?:O nekem 20 fokos és nekem is azt mondják hogy határon vagyok, de rám bízzák a döntést korzettügyben...
én nem merem megcsináltalni, rengeteg rossz dolgot olvastam róla... meg amúgy is egy műanyag dobozba zárva a nap 23órájában??? soha...
meséltek nekem olyat, hogy (nemtudom hány fokos) durva ferdülése volt, és kb 2év alatt tök szép lett a gyógytornától és az úszástól. meg hát figyelni kell a tartásra, ez nagyon elcsépelt papolás, de tényleg fontos.
egyébként meg tényleg fiatal vagy, ha komolyan veszed a dolgot és tornázol, úszol akkor simán rendbe jöhet. 18-20év körül fejeződik be a csontosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!