Mitől szédülök el ilyen könnyen?
Szia nekem évek óta ez a bajom... Hirtelen mozdulatoktól is jön a szédelgés.
Méresd meg a vérnyomásodat, mert ha alacsony akkor azért szédülsz. Meg a folyadékhiány is okozza. Én napi 1/2 litert ittam, ami rettenet kevés, próbálj több vizet inni, még ha nem is vagy szomjas akkor is kortyolj párat.
Figyeld a vérnyomásodat, ha szédülsz mérd meg h mennyi, s jegyezd fel. Igyál kávét, energia italt, kólát, amikben van koffein, de azért ne vidd túlzásba, s figyeld ezek után is a vérnyomásodat.
Nekem is ezt tanácsolta a dokim...
22/L
lehet hogy, Jóindulatú helyzeti szédülés - bppv amiben szenvedsz.
http://www.youtube.com/watch?v=ZqokxZRbJfw - ezt a gyakorlatot próbáld ki (feküdhetsz a földön is). ha rosszul leszel tőle, akkor ez a problémád. Ezzel a gyakorlattal meggyógyíthatod magad.
Bár nem vagyok biztos benne hogy ez a problémád, ennek kicsit más tünetei szoktak lenni, de azért leírtam, hátha.
00:42
Ha jól értelmeztem akkor 45°-ban jobbra kell nézni, aztán balra 90°-ban és végül oldalra feküdni, 20-20mp-ig, úgy hogy a fejem a levegőben van. Megcsináltam ágyon feküdve, de nem éreztem semmit.
Egyébként nagy ritkán olyan is előfordul, hogy úgy kelek fel, hogy forog a világ, fáj a gyomrom és 1-2óráig az oldalamon kell feküdnöm, hogy normalizálódjon. Anyunál is szokott ilyen lenni, de ez évente 1, max 2alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!