Hogyan kell kiszámítani a mellméretet?
Figyelt kérdés
nekem 77cm a mell alatt, a telt résznél 93. Hányas a mellem? 80A, B vagy C?
kösz a válaszokat, 12/L
2011. ápr. 26. 11:19
1/7 anonim válasza:
A melltartók csomagolásán szokott lenni táblázat.
De itt is van egy: [link]
A Tied 75C.
De nagyon fontos, hogy a melltartót próbáld fel, mert fazontól is függ! Pláne ha nagyobb a melled. Próba nélkül nem ajánlatos melltartót venni, mert nem biztos, hogy kényelmes.
2/7 A kérdező kommentje:
És lehet vmi baja attól az embernek, ha nem hord melltartót? Jó, engem szoktak érte piszkálni, mert az osztályban az A-s mellűek is hordanak, de attól igaz nem fog lógni, vagy nem lesz löttyedt?
és köszi a választ, továbbra is várok.
2011. máj. 2. 15:38
3/7 anonim válasza:
Ha nagy a melled, szerintem hordj, mert főleg ha tesiórán futsz, ugrálsz melltartó nélkül, lógni fognak a melleid. Bár van, aki azt vallja, hogy akkor erősödik a mell, ha nincs megtámasztva, de én ebben nem hiszek. Inkább én is bánom, hogy D-s mellekkel csak 14 évesen kezdtem hordani, kicsit lóg is...
4/7 A kérdező kommentje:
de irigyellek...nekem nincs túl nagy mellem, legalábbis ezzel piszkálnak az osztálytársnőim
2011. máj. 6. 20:17
5/7 A kérdező kommentje:
tényleg, nőhet még a mellem?
2011. máj. 6. 20:18
6/7 anonim válasza:
12 éves vagy,nőhet még, persze, de C az egyáltalán nem kicsi így sem.
7/7 A kérdező kommentje:
azt hittem csak B...
lehet hogy hülye a kérdés, de tényleg gőzöm nincs:hányas is?
2011. máj. 7. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!