Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most meg fog jönni? Miből...

Most meg fog jönni? Miből lehet kiszámítani?

Figyelt kérdés

Idén októberben jött meg az első mensim, aztán kb. mindig normálisan megjött 28-34 napra. De most már több mint két hónapja nem jött meg. Van, hogy fáj a hasam, meg erős fehér folyásom van néhány napig (pl. most is), de aztán elmúlik. Úgy tudom, hogy fehér folyás menstruáció előtti napokban szokott lenni. Mindig azt nézem, hogy vajon jelzi-e valami, amikor meg fog jönni, de nálam nem igazán van ilyesmi (pl: zsíros haj, pattanások, hátfájás stb.)

Ugye most szünet lesz, ezért szerdától kezdve mi megyünk "nyaralni", és az nagyon rossz lenne, ha közben jönne meg, mert valószínűleg betétet cserélni nem tudnék az erdő kellős közepén :S Erre tudtok valami megoldást? Mit csináljak, ha mégis megjön? Vagy lehet ezt még valamiből kiszámítani? Vagy valamilyen módszerrel későbbre tolni?

Légyszi segítsetek, úgy utálok menstruálni!!! :(((

14/L

2011. ápr. 18. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Idén októberben? XD
2011. ápr. 18. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsi, tavaly :) nem tudom, miért idént írtam :(
2011. ápr. 18. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne utálj menstruálni mert ez azt jelenti, hogy egészséges vagy és lehet majd gyereked!
2011. ápr. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!