Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Járógipszet kaptam. Mit...

Járógipszet kaptam. Mit tegyek, hogy kevésbé legyek vele feltűnő az utcán? 21/F

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem sok mindent, úgyis észre lehet venni... De miért baj, ha látják?
2011. ápr. 25. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége annyira el van foglalva a saját problémájával, csak te hiszed hogy mindenki téged néz. Egyébként ez egy gipsz a lábadon, nem a fejeden. Nyugi, ne aggódj.
2011. ápr. 25. 13:22
 3/7 anonim válasza:
Nyugi, egyáltalán nem vagy olyan feltűnő. Ha belegondolsz, te mit gondoltál mikor utoljára egy járógipszes ment veled szembe az utcán? Valószínűleg semmit - találgattad fél percig, hogy mi történhetett aztán visszakanyarodtál a saját életedhez. Én ha feltűnőnek érzem magam, mindig arra gondolok, hogy én sem bámulok meg senkit, aki hasonló helyzetben van/volt mint én, akkor már miért tenné?
2011. ápr. 27. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, tényleg nem ez a legnagyobb baj, csak olyan hülyén érzem magam, mintha felemás cipőben mászkálnék :(

én is mindig bámulom amúgy a gipszeseket az utcán :)

2011. ápr. 27. 14:03
 5/7 anonim válasza:
Érdekes, én soha nem bámulom meg őket. Látod látod, ezentúl te sem fogod, mert tudod milyen kellemetlen! Egyébként meg, hallgass zenét, ne figyelj másokra, és amikor lehet, ne egyedül menj sehova, így kevésbé érzed majd magad sz*rul. :)
2011. ápr. 28. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ráhúzol egy sötét zoknit és akkor nem látszik annyira. Ennyi.
2011. ápr. 28. 12:46
 7/7 anonim válasza:
Miért nem akarod, h feltűnő legyen?? Egyáltalán nem ciki, h eltört egy csontod, és be kell gipszelni ahhoz, h meggyógyuljon.
2011. máj. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!