Kullancsriasztó nyakörv gyerekekre? Bolhák és kullancsok elleni nyakörvet lehet-e kiránduláskor a gyerekek derekára vagy a lábára tekerni? Ez egyszerûbb lenne az oltásnál vagy spraynél. Megvédené ôket? Mi lehet az ellenérv?
Na azt ne mondjátok már, hogy a kutyáknak való nyakörvet akarjátok a gyerek lábára, meg derekára tekerni. :DDDDD
Jóval egyszerűbb megvenni a kullancsriasztó sprayt, azzal befújkálni a bőrét és a ruháját. Ettől biztos nem lesz baja, és valószínűleg a kullancsok is távol maradnak.
:o hát én még ilyenről nem hallottam:O
Kifejtenéd bővebben, hogy mire gondolsz?
Hülye kérdésre hülye válasz.
Ha ennyi józan paraszti eszed van, inkább ne is kérdezz, mert csak lejáratod magad.
Lehet inkább kutyát kéne tartanod, nem gyerekeket nevelni. Legalábbis a kiírt kérdésed alapján ezt gondolom.
Valóban irritáló lehet, ráadásul nem is hatékony.
Gondolj bele, egy kutya hossza 60cm kb ilyen távon hat a nyakörv, egy gyerek 120-140 cm akkor kéne rá tenni 2 nyakörvet ilyen távolságra egymástól.
Ha a kutyáról veszed le, akkor még egy ok arra hogy irritálná a gyereket, vagy bármi mást elkapna.Mert ugye lehet hogy bolha írtós is az a nyakörv, de láttam én már bolhaírtozott kutyában bolhát.Szóval meg van az esély arra hogy bolhás lesz a gyerek.
Ha viszont újat akarsz venni, akkor semmivel nem macerásabb és nem drágább sprayt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!