Mi lehet velem a baj mostanában?
Kb. egy hete folyamatosan szorongok. Hét elején 3nap altt aludtam másfél órát mert tanultam, hogy ne bukjak meg. Erre irattak velünk egy olyan témazárót, amiben szinte semmi olyan nem volt, amit mondott, hogy lesz benne, és jól tanuljuk meg. Eléggé görcsölök azon is, hogy ne bukjak meg. De aztán bepótoltam az alvást. 12órát aludtam és azóta folyamatosan 9-10 órákat alszom. De mostanában nagyon fáj a fejem, néha szédülök, hányingerem van, irtó gyorsan ver a szivem és néha nagyon ingerült vagyok. De alapból meg teljesen jó kedvem van. A lényeg az, hogy tegnap egész nap ki se mozdultam a házból, aztán este elmentem pár barátommal. Szoktam füvezni, de tegnaphoz képest majdnem 2 hétig nem szívtam. Mikor utoljára volt, majdnem hánytam tőle, mert nagyon erős volt az egyik. Tegnap fájt a legjobban a fejem, hányingerem volt, szédültem, gyorsan dobogott a szívem, minden bajom volt, észrevettem, hogy akaratom ellenére összeszorítottam a fogam. Megfordult a fejemben, hogy attól mert majdnem 2 hete (12 napja) nem téptem, de azért nem gondoltam, mert MAJDNEM minden hétévégn csináltam, de akkor is kibírtam (volna) több ideig... Meglepő módon elhatároztuk a barátaimmal, hogy szívjunk este. Benne is akartam lenni, de nem is mert rosszul voltam. Azon gondolkodtam, hogy bevegyek-e egy aspirint, de nem mertem inkább. Hát szívtam.. de csak egy kicsit. És milyen furcsa. Telejsen elmúlt a rosszullét. Most nem tudom, hogy ettől lehetett-e vagy csak simán attól mert nem mozdultam ki. De most másnap se vagyok rosszul, viszont a másik ami idegesít és főleg 1 hete kezdődött el, hogy sorjában szívom a cigiket. Eddig is cigiztem, de egy nap 2-3 szálat, de volt hogy semennyit. Most viszont negyed óránként szívnám a cigiket, ha egyedül vagyok itthon akkor is. KÉREK SZÉPEN MINDENKIT, hogy ne azokat a válaszokat kapjam, hogy "hülye drogos.." stb stb. hanem segítsetek, hogy mitől lehet ez az egész. (?)
15L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!