Enyhe szívzörejem van most hogy náthás vagyok, tegnap bevettem 1 speed-et nagyon megpörgetett ez később ki hathat a szívemre?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 23:06
2/7 anonim válasza:
Olyan okos vagy, mint a tavalyi kos! Energia italt netán nem vettél magadhoz? Ha igen és a továbbiakban is ezzel élsz, úgy fogsz járni, mint némelyik focista, csak te nem a pálya, hanem az út szélén fogsz jobb létre szenderülni.
3/7 A kérdező kommentje:
Vizet ittam de azt nagyon mert, izgága voltam és mindig kellett innom a szájszárazság miatt
Azért vettem be mert ez náthából fakadó szívzörej ami a lerakódott nyákot foglalja magába
Azt mondta a körzetim ez normális megfázáskor, szívbajra nyílván nem mernék beszedni
2011. ápr. 20. 23:18
4/7 anonim válasza:
Asszem te nem csak speedet vettél magadhoz. Ütős anyag lehet, ha még mindig félrebeszélsz.
Méghogy a szívzörej a nyáktól van?
Tüdőzörej, ecsém, tüdő.
5/7 anonim válasza:
a gyorsítók a szívre hatnak mindenképp. hogyha szívbajos vagy nem ajánlom egyáltalán még egy kávé megivását se, nemhogy spurit. amúgy fogadok nem rendes spurit ettél hanem valami internetről rendelt fost. igazam van?
6/7 anonim válasza:
Azt is az orvos mondta, hogy vegyél be speedet megfázásra? Jó ég, hogy lehet valaki ennyire hülye...
7/7 A kérdező kommentje:
Az orvosnak semmi köze a speed-hez előtte voltam orvosnál és este próbáltam ki miként is produkálja magát a tabletta
2011. ápr. 21. 13:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!