Ezekre valami ötlet? Barmi?
Egy ideje ezek tortennek:
- foltban voros honalj, egyik karomnal csip, mintha sebes lenne, es budos mint a halal, masikon csak piros, de nem budos es nem is faj.
- a fejborom folyamatosan hullik, voros, es kicsit neha mintha sebes lenne, pedig 1 eve nem valtottam sampont, nem dugtam semmibe a fejem, stb.
- ekcemas a kepem, de csak bizonyos helyeken, pl orrom es arcom kozotti kis reszen, az allam teljesen. Az orromnal inkabb olyan mintha... tegyuk fel mintha ott lett volna egy pup, az kiszaradt es kidurrant volna, es most ott lenne a hamlott bor - kb igy tudom leirni.
A honalj kb ilyesmi, ez a legkozelebbi kep amit talaltam: [link]
csak az enyem vorosebb, es... "reszletesebb"? tehat sokkal jobban definialt a korvonal, a voros resz utan jovo belso, sotetebb bor szeru akarmi resz, stb.
a fejborom meg kb ilyen: [link]
ehhez nagyon hasonlo, csak nincsenek ilyen nagy korok rajta. inkabb mintha az egesz egy "tengerpart" lenne egybe.
Haziorvosnal voltam 2 hete kb, azt mondta kenegessem XY kremmel, ha nem javul menjek vissza 2 het mulva, ma visszamentem, erre ugyanezt elmondta megegyszer, felirta ugyanazokat a kremeket, tehat...
Valakinek valami otlete?
ui: angol billentyurol vagyok, bocsi ha valami nem ertheto!
Egyetértek a 2-vel. Többféle bőrprobléma lehet: a fejeden seborrhea, a hónaljban, amelyik büdös, az gombás fertőzés is lehet, amelyik nem büdös, az is valamilyen bőrgyulladás. Ne hanyagold tovább, ehhez a háziorvos kevés, menj bőrgyógyászhoz.
A sampon lecserélésével semmit nem érsz, más a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!