Torokfájás ellen valami gyors és hatékony házi módszer?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 10:10
11/18 hunsabre válasza:
-sós testmeleg vízzel toroköblögetés. Hatásos, olcsó, kéznél van. Ne nyeld le!
-az előzőekben említett t. verde spray is hatékony., egyébként inkább sósvíz, az a tuti, mellékhatás mentes fertőtlenítés.
-nagy kanál méz is segít, DE ez csak a lepucolásban és immunizálásban segít, fertőtlenítés kérdéses, főleg, hogy a cukortartalma táplálék a baciknak.
-rekedségre: calcuim pezsgőtabletta
-orrgarat és melléküreg váladékozás, fájdalom: orr irrigálás (pl. tenyérből sósvízzel, fontos hogy a víz felforralt és testhőmre visszahűtött legyen)
12/18 anonim válasza:
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 07:19:
Nekem mindig segít és a gyerekeimen is. Ha lehet, nem szedünk mindenféle tablettákat. Legyen az homeós vagy nem...
13/18 anonim válasza:
Örülök hogy rajtam kívül még valaki tudja ezt:)
14/18 Darcy01 válasza:
A sós langyos vízzel való öblögetést én is tudom ajánlani és a Tantum Verde szopogatós tablettát is. Ettől jobb "cukorkát" én még nem próbáltam.
15/18 anonim válasza:
Melegíts langyosra egy kispohár mézet, és keverj hozzá egy kicsi citromlevet. Garantált!
17/18 anonim válasza:
Grape Vital grapefruitmag kivonat cseppentése teába, narancslébe. Már az elején elkapja a torokgyulladást!
18/18 anonim válasza:
A hideg bor a legjobb a fájós torokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!