Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami bevált módszer...

Van valami bevált módszer hajhullás ill. pattanások ellen? Valami házi kotyvalékra gondolok. (olyat irj, ami neked már bevált=).

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hullott a hajam,de az orvosom mondta,h vegyek a gyógyszertárban sörélesztőt.és bevált:)
2009. aug. 20. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Házi praktika?

Élesztő a pattanások ellen (megenni). Ha zsíros és pattanásos a bőröd, tojásfehérjét felverni és azt tenni pakolásként az arcodra. Ezeket kb. 20 éve használtam, lehet, hogy lepontoztok, mert hülyeség...

Amúgy hajhullásra nekem gyógyszertári Bánó féle kálcium kovaföld kapszula vált be.

2009. aug. 20. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a haj nyáron minden élőlénynek hullik...vagyis vedlik... Nekem pattanások ellen nagyon bevált ez: 1-2 tojássárgájából 3cm ubival jó kemény habot verni és fél órára fölkened és másnapra nagyon jól bevált
2009. aug. 20. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hajhullás ellen nagyon jó a teafaolaj. hajmosás után masszírozd be a fejbőrödbe.
2009. aug. 20. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:
köszííííí szépen Mindenkinek!!!!=)
2009. aug. 23. 17:46
 6/7 anonim válasza:
hajhullásra a csalánsampon jó
2009. dec. 28. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Pattanásokra nekem nagyon bevált az hogy uborkát (kb 2cm-t) berakok az aprítóba, egy tojásfehérjével összedarabolom a géppel, és 15percig az arcodon hagyod...

Vagy ha nincs otthon ubi, napi 2x sima szappannal (nem folyékony, hanem mint mondjuk dave csak szárítson) bekened az arcod és leöblíted... a kezem az ilyen szappan kiszárítja, de erre nagyon jó

2009. dec. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!