Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől alakulnak ki? Már...

Mitől alakulnak ki? Már nagyon zavar!

Figyelt kérdés

Pár hónapja két kis szemölcs jött ki a nyakamon egymás mellett, nem fáj, nem hatalmas, olyan picit hegyesek,kemény fehéres végük van. Eléggé zavart és még 2 apróbb is kijött, úgyhogy elmentem dokihoz. fagyasztották meg éles kanállal leszedték...most gyógyul már be....de megint látok kijönni hármat amik szépen lassan növekednek..Egyébként nem nagyok 1-2-3mm-esek és néha eléggé viszketnek.

A doki nem mondta mi ennek a rendesen neve, nem mondta hogy szemölcs ...de azt se hogy mitől van csak hogy könnyen elefertőződnek..és ha lesz még mennyjek vissza leszedetni.

Nagyon idegesit..fogalmam sincs mitől jön ki.

Valamelyik oldalon olvastam hogy lehet izzadástól, legyengült immunrendszertől stb....Szóval én rengeteget sportolok fogyózok...nem tudom ez lehet-e az oka.

Valakinek volt már hasonló?

23L

2011. ápr. 14. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Az ugynevezett filiform szemölcsök apró kemény szálacskának látszanak, gyakran láthatók az arcon, a nyakon, a szemhéjakon. Ártalmatlanok, és idővel általában maguktól elmúlnak. A népi gyógyászat úgy tartja, hogy a felszeletelt nyers hagymából és fokhagymából készített éjszakai borogatás rendszeres alkalmazása elmulasztja a szemölcsöt. A nyál is népszerű orvosság. Amikor felébredsz, a mutatóujjadat nyálazd be, és kend rá a nyálat.
2011. ápr. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!