Hogyan lehet leszoktatni valakit az alkoholizmusról, ha ő nem akar?
14:07-re
Sokszor anyám kért meg, hogy segítsek neki, és kísérjem le apámat a sétájára.Én meg megtettem, mert azt akartam anyám szeressen!!!
Valóban én voltam a hibás, hogy rámentem, mert engedtem magam?Nem hinném, mert csak egy kislány voltam, aki szeretetre vágyott.Még a mai napig is érzem ezeknek az éveknek a hatásait.És szerintem, amíg élek nem fog elmúlni ez nyomtalanul.
Persze a kérdezőnek írom, neked nem kell ilyen útra lépned, nagyon sok segítség van erre.Privibe megírtam....
Köszönöm a rengeteg választ és együttérzést!
A válás természetesen már többször is szóba került. ilyenkor persze előjöttek a fenyegetőzések, durvábbnál durvábbak, főleg édesanyám és anyukája felé, mert tudja hogy a családja nélkül egy nagy büdös nulla lenne. Nincs semmije.. Ház anya nevén van, hozzátartozói ugyanolyanok, mint ő maga. És itt jön közbe a félelem, mert sajnos ki is nézem belőle, hogy egy bolond pillanatában be is váltja a fenyegetőzéseit. Szóval nem gyengén sakkban tart minket, nem tudunk lépni semerre, és végső elkeseredésemben fordultam ehhez az oldalhoz..
Kíváncsi vagy a "francia módszerre"? Akkor itt olvashatsz róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!