Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bélférgeim vannak. Mondanátok...

Bélférgeim vannak. Mondanátok olyan gyogyszert amitöl elpusztulnak és vény nélkül kaphato és 15 évesen oda adják?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán iylen? Vagy orvoshoz kell menni?Kutyátol kaphattam el..mondjatok valamit légyszi
2011. ápr. 11. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem látod őket. De akkor honnan tudod, hogy vannak?? Nekem gép mutatta ki, természetgyógyásznál miután szinte haldokoltam, ezerféle panaszom volt aminek nem találtuk az okát. Orvoshoz én sem mentem még ezzel, bár most már nagyon gondolom hogy kéne mert a tünetek miatt ezerféle más vizsgálatra elküld és mindenre kezelnek csak éppen soha semmi nem használ mert az ok a parazita megmarad.

A fokhagyma ősi féregűző szer, elvileg a férgeket elpusztitja, kihajtja! Rákereshetsz neten, ott irnak róla bővebben is talán.

2011. ápr. 11. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyorsan doki, mert mikor a kutyámnak bélférge volt, egyszer kis férget sz@rt, és nem lenne jó ha veled is ez lenne...
2011. ápr. 11. 16:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Látom öket a wc-ben.Mi az hogy kihajtja?több lessz székletemben?
2011. ápr. 11. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
kihajtja=kiűzi a bélrendszeredből, kikakálod s kész, ne úgy képzeld el, hogy most hatalas gilisztatornyot fogsz rittyenteni
2011. ápr. 11. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:
gyermekkórházban dolgozom, napi téma a féreg (is), nem fog elmúlni csak a fokhagymától, jó, nem mondom lehet elöl egy-kettőt-párat, de ha a fokhagyma tökéletes lenne a féregirtásra akkor a kórházban sem írnánk gyógyszert
2011. ápr. 11. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha jó a gyógyszer akkor holtan fognak kijönni, tehát elvileg a székletben mozgó élőlényeket már nem látsz és a petéiket, lárváikat is elpusztítja.

A kutyádat vidd el állatdokihoz kezelje ki belőle a férgeket, és simogatás után mindig alaposan moss kezet!!Ha vakargatod akkor a körmeidet is tisztitsd meg körömkefével mert minden alámegy a petéket igy nagyon könnyű átvinni!

Kézmosás nélkül ne nyúlj semmihez pláne ne a szádhoz, vagy a kajához amit utána megeszel!!

Ha a kutyával foglalkoztál utána azonnal kezet kell mosni!!

2011. ápr. 12. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!