Bélférgeim vannak. Mondanátok olyan gyogyszert amitöl elpusztulnak és vény nélkül kaphato és 15 évesen oda adják?
Mindenképpen menj el orvoshoz, nem kell emiatt magad szégyellni, mert igen sok emberrel elöfordul. Kapsz gyógyszert rá, és elmulik.
De célszerü a kutyádat is féregteleniteni, mert különben visszafertöz.
Na most attól függ milyen féregről van szó. Látható cérnaszerű lényekről vagy szabad szemmel nem látható amőbákról, protozoákról, prionokról?
Az én székletemben semmi nem mozog, mégis tele vagyok parazitákkal és élősködőkkel a fent leirt szabad szemmel nem látható kategóriában....
Ezzel azonban dokihoz nem lehet menni, ugyhogy én a COlonix programot kezdtem kipucolja a vastagbelet irtani pedig ezüstkolloiddal lehet ezeket.
Ha mászkáló férekről van szó, akkor az tényleg doki mert arra féregűző gyógyszerek vannak.
Háziszerek közül segit a fokhagyma (darabold össze egy késsel apró darabokra és vizzel idd meg)
Jó a tökmag is, grapefruitmagcsepp, fűszerek pl fahéj kardamom még nagyon sok minden de most ennyi jutott eszembe.
Ha cérnagiliszta vagy ilyesmi akkor dokitól kéne kérni féregirtó szert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!