Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma kitöltöttem egy iq tesztett...

Ma kitöltöttem egy iq tesztett a mensa oldalán! 79 pontom lett. Ez milyen eredmény? 17/f

Figyelt kérdés

Jó vagy átlag felettinek számít?

[link]

2011. ápr. 5. 22:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
csak egyszer szabad kitölteni,,,,nekem 113,,,
2011. ápr. 5. 23:15
 12/26 anonim ***** válasza:
Én régebben töltöttem még ki, akkor 121 lett, várjuk az új eredményt kérdező. :) Nem gondolom, hogy a 100 alatt még átlagos lenne, de ha a társadalom jelenlegi "fejlődési" irányát nézzük, akkor hamarosan erős átlagos lesz. :S
2011. ápr. 5. 23:20
 13/26 A kérdező kommentje:

nah második mérésre 85 pontos eredményt értem el :P

ez már nem olyan gynee remélem :D

2011. ápr. 5. 23:28
 14/26 anonim ***** válasza:
52%

Én régebben töltöttem még ki, akkor 121 lett, várjuk az új eredményt kérdező. :) Nem gondolom, hogy a 100 alatt még átlagos lenne,

Rosszul gondolod, mert 80-ig átlagos. 70 alatt értelmi sérült valaki. Egyébként a teljes intelligencia számításba szorosan beletartozik az EQ illetve a szerzett műveltségi teszt is, szóval csak szólok, akinek 120 feletti IQ-ja van, ne örüljön feltétlenül úgy magának. A hétköznapi életben és a társadalomba való beilleszkedésben, életszituációs problémák kezelésében vajmi kevés szerepet játszik az IQ hányados.

2011. ápr. 6. 08:55
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Pszichológusok kb 1.5 órás vizsgálattal határozzák meg az IQ-t egy standardizált tesztbatéria segítségével. Minden teszt, ami a neten található még körülbelülre sem pontos.

79-es IQ-val már az enyhe retardáltság határát súrolnád. Már régen kiderült volna az iskolában.

Ha ennyire érdekel az IQ-d, akkor pszichológust keress fel, hogy mérje meg.

2011. ápr. 6. 10:15
 16/26 anonim ***** válasza:
Na ez tényleg baromság. az IQ-m 118-as (a hivatalos IQ teszttel) ez pedig 91-et mutat.
2011. ápr. 6. 10:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Az átlagos IQ 100. Ehhez képest bárki belőheti magát.
2011. ápr. 6. 19:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem a hivatalos 151-es lett (és jóval összetettebb, jóval komplikáltabb volt ennél). De nem volt ilyen szűk időkorlát. Itt csak 103 lett... és a hivatalosnak hiszek inkább mint egy netes szarnak.:)
2011. ápr. 7. 13:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Magyarországon 8 millió embernek 80 (+/-5) az IQ-ja. Szóval átlagos.
2011. ápr. 13. 20:28
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
Hiába isteníti mindenki ezt a mensás sz*rt, ez ugyanolyan baromság, mint a többi netes teszt, ha nem nagyobb. Nekem azt írja, 70 alatt van az IQ pontom, ergo a teszt alapján értelmi fogyatékos vagyok. Kár, hogy sem én, sem az osztálytársaim, sem a szüleim, de még a tanáraim sem tudnak erről. Az osztályomban az egyik legjobb tanulónak számítok (nem hencegni akarok, ez nem az én meglátásom), nem egy példát tudnék mondani olyan kérdésre, melyet 25 ember közül csak én tudtam megválaszolni. Tehát ha én GYP-s vagyok, az összes ismerősöm az, sőt, néhányan a "nem beszámítható" kategóriába tartoznak.
2011. ápr. 20. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!