Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem használnak a tablett...

Miért nem használnak a tabletták? Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Múltkor erősen fájt a fejem ezért Nurofent(erősebbik fajtát) vettem be,viszont az nem használt.És ez mindig így van.Egy tabletta sem használ nekem.Mit csináljak?

L/14

2011. ápr. 2. 15:17
 1/4 Tom Benko ***** válasza:
Ha gyakran alkalmaztad a módszert, akkor egyszerűen tolerancia alakult ki. Fejfájás ellen nekem a víz/gyümölcslé vált be, egyszerre legalább 2-3 dl. Ilyen problémákra teljesen felesleges gyógyszerezni, mert később, amikor tényleg komoly fájdalmaid lesznek, nem nagyon tudsz majd mit bevenni.
2011. ápr. 2. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon használ semmi sem nekem ilyenkor,a múltkor migrénem volt,na akkor azt hittem,hogy szétrobbanik a fejem.Ordítottam,sikítottam,semmi sem használt,úgyhogy muszály volt megvárnom,míg magától el nem múlt,de az volt ediigi lletem legborzalmasabb 4 napja.

Köszi a gyord választ.:)

2011. ápr. 2. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is csak egyfajta gyógyszer használ, a többi semmit sem ér.

Néha elég, ha iszom egy fél csésze kávét.

2011. ápr. 2. 15:51
 4/4 tetris ***** válasza:

Valahol olvastam, hogy a fejfájás gyakran azért alakul ki, mert nem iszunk eleget. Nem is érezzük konkrétan a szomjúságot, mégis szomjazunk. Ártani biztos nem fog, ha ilyenkor megiszol 1-2 bögre langyos teát.

A gyógyszer azért nem hat, mert nem azért fáj a fejed, amire azt a gyógyszert készítették. Ha sikerül kideríteni a fejfájás okát, akkor rá gyógyszert is könnyebb lesz beszerezni.

Nekem érdekes módon az Antineuralgica segít, semmi más fájdalomcsillapítóra nem hat a fejfájás, ha rámjön. Úgy látszik, nekem idegi alapon van időnként fejfájásom.

2011. ápr. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!