Miért nem használnak a tabletták? Mitől van ez?
Múltkor erősen fájt a fejem ezért Nurofent(erősebbik fajtát) vettem be,viszont az nem használt.És ez mindig így van.Egy tabletta sem használ nekem.Mit csináljak?
L/14
Hát nem nagyon használ semmi sem nekem ilyenkor,a múltkor migrénem volt,na akkor azt hittem,hogy szétrobbanik a fejem.Ordítottam,sikítottam,semmi sem használt,úgyhogy muszály volt megvárnom,míg magától el nem múlt,de az volt ediigi lletem legborzalmasabb 4 napja.
Köszi a gyord választ.:)
Nekem is csak egyfajta gyógyszer használ, a többi semmit sem ér.
Néha elég, ha iszom egy fél csésze kávét.
Valahol olvastam, hogy a fejfájás gyakran azért alakul ki, mert nem iszunk eleget. Nem is érezzük konkrétan a szomjúságot, mégis szomjazunk. Ártani biztos nem fog, ha ilyenkor megiszol 1-2 bögre langyos teát.
A gyógyszer azért nem hat, mert nem azért fáj a fejed, amire azt a gyógyszert készítették. Ha sikerül kideríteni a fejfájás okát, akkor rá gyógyszert is könnyebb lesz beszerezni.
Nekem érdekes módon az Antineuralgica segít, semmi más fájdalomcsillapítóra nem hat a fejfájás, ha rámjön. Úgy látszik, nekem idegi alapon van időnként fejfájásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!