Mandulagyulladás, műtét?!
lehet kérni mostmár altatással is :)
nekem is javasolták tavaly mert többször begyulladt a mandulám,hogy műtét én nagyon féltem(12 lány vagyok) és megkérdeztük az egyik rokonomat és azt mondta hogy lehet mostmár altatással is régen nem lehetett mert veszélyes volt,de már nem az :)
sok sikert!és nyugi,10 perces altatót kapsz mert annyi a műtét,és csak 1 éjszakára tartanak bent :)
Persze. Nyugodtam beszéled meg az orvosoddal,aki műteni akar, hogy altatásban végezzék a műtétet.
Bocsi, hogy visszakérdezek, de hány éves vagy? Mert idősebb korban azért egy mandulagyulladás eléggé megvisel egy szervezetet.
S idősebb korban csak akkor szokták kivenni, ha nagyon gyakran begyullad, rámegy pl. a szívre vagy az ízületekre a gyulladás.
2. válaszoló vagyok.: igenis szerintem van jogod eldönteni, hogy altassanak el, ha te úgy döntöttél. Inkább akkor nem javasolják az altatást, ha van valamilyen nyomós ellenjavallata, pl. súlyos szívbetegség. Ez ugye nálad nem áll fenn.
De szerintem azért, mert egyszer csúnyán be volt gyulladva a mandulád, még nem feltétlen kéne kivenni.
Esetleg kérdezz meg egy másik orvost is, ő mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!