Mitől lehet ez? Lelkileg sérült lennék?
Figyelt kérdés
Hetek óta rossz a közérzetem. Nem fizikailag, hanem lelkileg? Igaz, sokminden összejött mostanában, de nem gondoltam h 20 évesen így ki tudok készülni. Hetek óta nem volt olyan nap, hogy végig jó kedvem legyen, boldog legyek, ma jól éreztem magam, de vagy 1 órája volt egy pont és senkivel nem akarok beszélni, magamra zárom inkább az ajtót. Nem érzem magamat jól a bőrömben, folyamatosan megfelelési kényszerem van, közben meg szeretném, hogy úgy fogadjanak el ahogy vagyok. Mi lehet velem?:( Nem akarok depressziós lenni, de már lassan annak érzem magamat. Mással történt már ilyen? És ha igen, hogy lábalt ki belőle?2011. márc. 22. 20:44
1/3 anonim válasza:
Én is így érzem sokszor magam, főleg, ha valamilyen stresszhelyzetben vagyok. Én ilyenkor aludni szoktam rá, illetve ha jó az idő, lemegyek az erdőbe sétálni.
A másik, hogy van egy kis füzetem, amibe beleírom a kérdéseimet, amik aggasztanak, majd megbeszélem valakivel a dolgokat. Nekem segíteni szokott.
2/3 anonim válasza:
Igen történt. Nekem már lassan másfél, 2 éve minden napom ugyanarról szól. Egy helyben ácsorgok, minden nap csak hülye gondolatok, kényszerképzetek vannak bennem, és nem tudok egyről a kettőre lépni. Igazából már feladtam ezt az egészet, próbálkoztam sporttal, rajzolással, sok dologgal ami leköthet, sajnos még a tanulás sem megy már ez miatt. Már úgy vagyok vele, hogy sehogy. Szóval tanácsot, hogy hogyan lábalj ki nem nagyon tudok adni, talán annyit, hogy ha erős személyiség vagy, akkor könnyebben sikerülhet :)
3/3 Összefogás válasza:
Kinek akartok megfelelni?
Írjátok le egy lapra a jó és a rossz tulajdonságaitokat. A rosszakat igyekezzetek kijavítani. Amikor el vagytok keseredve, gondoljatok a jó tulajdonságaitokra, és értékeljétek önmagatokat. Ez önbizalmat ad.
Ha szeretitek, és elfogadjátok magatokat, mások is szeretni fognak.
Tűzzetek ki apró célokat magatok elé, és teljesítsétek őket.
A siker önbizalmat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!