Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 11 éves lány vagyok.150 cm,...

11 éves lány vagyok.150 cm, viszont 51 kg! Mit tehetek még?

Figyelt kérdés
Nem sportolok,mert úgy értve szegények vagyunk,hogy pont ki van számolva anyuék keresete.TÉNYLEG NEM TEHETJÜK MEG!Egy nap annyit eszem,hogy egy szendvics 10-kor és 2-kor főtt étel.Arányos a testem?
2011. márc. 21. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem arányos. A sportoláshoz nem kell pénz!!!
2011. márc. 21. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A sporthoz nem kell pénz. Fogod magad és elmész futni fél órát. Kemény 0 forintba került. Vagy ha nem szeretsz futni akkor el mész egy órára biciklizni. Szintén ingyen van, a bicajt kell csak beszerezni. Vagy ott van például a görkori, szintén csak egy görkori árába kerül. Vagy fogod magad veszel egy kemény ezer forintos fitnessz kazit/DVD-t és tornázol. Vagy még ennyi se kell, fogod magad és naponta csinálsz negyven felülést meg x fekvőtámaszt, a neten kereshetsz még hozzá egyéb gyakorlatokat is, hogy változatosabb legyen.

Szóval a pénz nem kifogás tessék sportolni!

2011. márc. 21. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

honnan tudjuk, arányos vagy-e? viszont túlsúlyos

a tesióra és a futás meg az otthoni torna ingyen van

2011. márc. 21. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
*viszont túlsúlyos vagy
2011. márc. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!