16 éves lány vagyok és apukám alkoholista. Tehetek én valamit?
rakjátok ki vagy hagyjátok ott alkoholistakkal nem szabad foglalkozni.
anyukád (ha veletek él) váljon el minél hamarabb nehogy valami adósságot csináljon a fater (tapasztalat)
Szia Kedves Kerdezo.
Sajnalattal olvasom amit irtal.Akar irhattam volna en is.Igaz most mar 15 evvel kesobb maskepp latok sokmindent.Szoval az en apukam is nagyon ivott ami parosult azzal,h anyukamat utote verte minket a verszerinti gyerekeit(3-an vagyunk testverek),azt kell hogy mondjam tonkretett.A gyerekkorunkat mindenkepp.
Te sok mindent nem tudsz tenni.Talan annyit,hogy 1 jozan pillanataban elmondod neki,h Te ezt hogyan eled meg.hogy 16 evesen sokkal jobban szukseged van APARA,mint valaha.Jesszus!Nagyon 1utt erzek Veled.De ezt a problemat csak Apukad tudja megoldani.Az alkoholizmus alltalaban lelki okok miatt alakul ki. sajnalom,h ezt kell irjam, de sokszor a szakember sem segit.Az en apukamon nem segitett.
Keresd fel az iskola pszichológust. (Ne aggódj, nem mondhatja el senkinek, milyen problémával fordultál hozzá) Ha budapesti vagy, elmehetsz a Nyírő Gyula kórházba, ahol sok a jó szakember, adnak tanácsot családtagoknak is.
Nyírő Gyula Kórház
Addiktológiai Osztály és Kijózanító Állomás
1135 Budapest, Lehel utca 59.
Tel.: +36 1 451 2600
Fax: +36 1 451 2601
Sok sikert, és még több kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!