Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ezüstkolloidból naponta...

Az ezüstkolloidból naponta mennyit "nyeljek le"?

Figyelt kérdés
Sosem szedtem még,most szeretném kipróbálni,de nem tudom naponta hányszor szedjem.
2011. márc. 16. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%

Aki ezüst kolloid mérgezést kapott eddig, nem hatalmas mennyiséget ivott, csupán napi 1 kanállal. Ez bőven elég, hiszen, mint írtam, nem szívódik és nem ürül ki a vérből, Akármennyit iszol, ha keveset is, ugyanúgy a vérben szaporodik.

És ne felejtsd el,hogy nem gyógyszerként árulják, úgy be van tiltva, amerikában már 40 éve. A penicilin előtt használták ezt, mert azt hitték segít, de rengeted mérgezés volt belőle, olyan,mint az azbezt. Egyszerűen nem hiszem el,hogy ezt nem tudod felfogni. Tök mindegy a mennyiség.

Egy nő úgy kapott 1 év után mérgezést,hogy csak napoi egyszer olyan orrcseppet használt, amiben volt ezüst kolloid.

2011. márc. 16. 17:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Nézd! Én értem amit mondasz,persze.Csak akkor nem értem miért árulják? Igen,elhiszem hogy mérgező,meg mindent amit leírtál. Csak akkor miért nincs betiltva?Mert ha be lenne,gondolom nem lenne ott a patikák polcain.
2011. márc. 16. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a patikák, hanem a bioboltok polcain van ,csak olyan patikák árulják, akiknek van engedélyük mindenféle mást is árulni.

Külsőleg lehet alkalmazni, nem belsőleg! De tényleg nem tudom,minek tépem a szám, amikor apám belgyógyász. Azt csinálsz, amit akarsz, igyad nyugodtan.Igaz,hogy az üvegre is rá van írva,hogy csak külsőleg....

2011. márc. 17. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!