Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől jöttek ki ezek?

Mitől jöttek ki ezek?

Figyelt kérdés
Megvettem a Soltio Antisodurica nevű izzadásgátlót, és e is kentem vele a hónaomalját csütörtök este, majd péntek este, de utána égetett és pirops volt, és kemény. Aztán tegnap este is bekentem, és utána elviselhetetlen volt a fájdalom, szóval bekentem Neogranormonnal, és utána picit jobb lett, de ég mindig fáj egy picit :/ Ez mitől van? Nem kellene minden este használni? Ha pedig nem kellene, akkor az izzadás azalatt a pár nap alatt nem áll vissza újra, mert most azóta nem izzadok 1általán.. :/ SOS!!
2011. márc. 13. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a terméket..elképzelhető, hogy van benne valami össze tevő amire a bőröd így reagál.
2011. márc. 13. 13:25
 2/3 Tinker Bell ***** válasza:

Ez egy nagyon erős hatóanyagú készítmény, amire általában mindenkinek a bőre így reagál, némi fájdalommal jár. Gondolom most kezdted el használni. Van egy ismerősöm, aki régóta használja és ő fürdés után szokta bekenni, majd utána behintőporozza. Neki is fájt, de hozzá lehet szokni.

A gyógyszertárban kérdezd meg, hogy mi ilyenkor a teendő, vagy ha nagyon rossz a helyzet akkor menj bőrgyógyászhoz, majd ő megmondja, hogy ez általános mellékhatás, vagy valami baj van.

2011. márc. 13. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Benne van a betegtájékoztataoba(ha nihncs meg ot a google)hogy bőrirritáciot okozhat)valoszinü ez történt.Amúgy ilyenkor gondolom jobb hanyagolni a szert.
2011. márc. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!