Ha júniusba volt egy hiv esélyes futókapcsolatom és most jöttek rajtam ki piros viszkető kiütések akkor ezek nem függhetnek össze ugye? és ha nem akkor mitől lehet és mit csináljak velük? A végtagjaimon vannak meg 1-2 a hasamon
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 22:00
2/11 anonim válasza:
Rajtam is kijöttek, de vagy gyógyszer vagy vírus miatt. Menj orvoshoz.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg..és igazából semmi gyógyszer nem szedek csak vitaminokat eszek
2009. dec. 16. 22:11
4/11 anonim válasza:
Már bocs, de hogy ne függhetne össze... Simán. De ettől függetlenül más is lehet. Egy biztos: irány a doki.
5/11 anonim válasza:
Ha hiv esélyes volt a kapcsolatod csináltattál tesztet utána?Amúgy nem kiütéssel kezdődnek a jelei!
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem az lesz. Tesztet kell csináltatni.
8/11 A kérdező kommentje:
tesztet 2 napja csináltam ..1 hét múlva eredmény..de elvileg az ablakperiódusba lennének rá tünetek de annak már elviekben vége
2009. dec. 16. 22:31
9/11 anonim válasza:
A HIV kiüti az immunrendszert, tehát, ha ez egy másik betegség, akkor is összefügghet a nyári kapcsolattal. Ilyenkor minden gyanús jellel orvoshoz kell fordulni.
10/11 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál kaptam rá allergia gyógyszert,kálciumot,meg kenegetőt ami enyhíti..a kezemről eltüntek a lábamon viszont még vannak szerintetek?
az orvos azt mondta h nem lehet kideríteni mért van..vírus,allergia stb
2009. dec. 19. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!