Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és mindennap...

14 éves vagyok és mindennap iszom energiaitalt. Gond lehet ebből?

Figyelt kérdés
fél litert vagy többet néha de van amikor kevesebb mint fél litert iszom lehet ebből gond?
2011. márc. 10. 18:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%

Tetrisnél az igazság!

Nyilván "elvonási tüneteid" lennének, ha abbahagynád, mert sok minden van benne, ami függőséget okoz. Jobb, ha inkább iszol egy kis kávét, vagy kapucsínót, esetleg ha a taurin kell, akkor igyál taurinos vitaminpezsgőtablettát, én is azt iszom, jól energetizál.

De maga az energiaital egy méreg ekkora mennyiségben. Néha én is ledobok egyet, de napi fél liter tuti nagyon káros.

És hogy mikor hagyd abba? Hát minél hamarabb, azaz azonnal, ha jót akarsz magaddal.

2011. márc. 10. 18:23
 12/41 anonim ***** válasza:
67%

igen,lehet belőle gond. tönkremehet a szíved,a fogaid,elhízhatsz.

de iszogasd csak,aztán majd utána arról kérdezel itt,hogy hogyan tudsz majd lefogyni. ^^

2011. márc. 10. 18:23
 13/41 A kérdező kommentje:
alapból dagi vagyok mióta megszülettem de az most mind1^^
2011. márc. 10. 18:25
 14/41 anonim ***** válasza:
67%

de mondjátok már meg, hogy én akkor évek óta miért nem híztam tőle? Ez igen érdekes, nem vagyok kövér, de hajlamos a hízásra, és egy kilóval sem vagyok több, 4éve iszom.

Nyilván a fél liter tényleg nagyon sok,

2011. márc. 10. 18:26
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod,hogy nem egészséges,csökkentsd le heti 2-re mondjuk. (de még az is sok szerintem)
 16/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem, az baromira nem mindegy, főleg ha ezen az állapoton még rontasz is ilyen sz*rokkal, mint az energiaital. Tuti, hogy sokat rontasz a dagiságodon is.
 17/41 A kérdező kommentje:

fél liter energiaital összesen 2 doboz csak aki nemtudná

fél literbe árulják a monstert

2011. márc. 10. 18:27
 18/41 anonim ***** válasza:
51%
Jaj, én tudatlan paraszt, nem tudom, hogy ilyen kiszerelésben árulják a nyálízű, gagyi, higított fost. Ejnye.
2011. márc. 10. 18:28
 19/41 anonim ***** válasza:
35%
Én kb heti 3x iszom 2,5 deciset, és még élek..
2011. márc. 10. 18:29
 20/41 anonim ***** válasza:
67%

Az energiaitalt nem ilyen fiataloknak találták ki. Sportolóknak találták ki, edzés előtt kell inniuk, hogy felpörgesse őket és tovább bírják.

Felmegy tőle a vérnyomásod, magyarul rossz a szívednek.

Az, hogy alapból duci vagy, nem érdekes. Hízhatsz tovább is, és majd eljutsz oda, hogy 210 kg vagy és a kórházban meg se tudnak majd mérni a normális mérlegen, tehermérlegre kell majd állnod. Na az igen ciki lesz ám. És el se tudod hinni, milyen hamar süllyedhetsz ilyen mélyre...

2011. márc. 10. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!