14 éves vagyok és mindennap iszom energiaitalt. Gond lehet ebből?
évek óta minden nap iszom egy dobozzal reggel. Nekem olyan, mint másnak a kávé, és semmi bajom tőle.
De fél litereket ne iszogass!
én is már sok éve megiszok 1 monstert minden reggel.
ha a fél litert ugy érted h azt az 1literes kobrát meg az ijeneket iszod az nem gáz mert 1l kobra nem ér annyit mint 1 redbull
Mukikám! Az energiaital tele van szénhidráttal, azaz hízlal! Tele van mesterséges ízesítő és színező anyagokkal, amiről - te is tudod - nem jók. Az ilyen italok bombasztikus mennyiségben tartalmaznak koffeint, ami szükségtelen. Ezek a löttyök tartalmaznak még kimondhatatlan nevű kémiai anyagokat, amelyek tartósítják. Egyetlen olyan összetevője sincs, ami a javadat, az egészségedet szolgálná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem tudsz meglenni koffein nélkül, akkor igyál inkább reggelenként egy kapuccinót.
Az, hogy most még nincs semmi bajod, nem jelenti azt, hogy nem is árt neked ez a sok energiaital. A bajok majd csak később jönnek.
Kérlek hallgass rám, és ne idd ezeket a cukrozott mérgeket!!!!!
18:18
Óóó mert te makk egészségesen élsz mi? :D Soha, de soha nem ettél még szénhidrátot, cukros dolgokat, koffeines dolgokat. Ne is válaszolj, mert úgyis azt mondod, te vagy az egészség mintaszobra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!