Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a testemmel?...

Mit tehetnék a testemmel? Kétségbe vagyok esve. 165 centimhez sajnálatos módon 61 kg párosul..

Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve. 165 centimhez sajnálatos módon 61 kg párosul (most ellehet kezdeni kövérezni és disznózni, nem erre vagyok kiváncsi). mielőtt megírnátok, elmondanám, hogy mág évek óta próbálom leküzdeni, mostmár együttes erővel "küzd" /hiába/ a diéta/étrend, az értendkiegészítő, többszöri edzőtermezés. eredmény nincs. kiszámolós bohóckodások szerint ez jó, ismerősök szerint is jól vagyok, bár ebben erősen kételkedem. el vagyok keseredve, már mindent kipróbáltam a zsírleszíváson kívül, de attól tartózkodom.
2009. febr. 19. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ó, engem disznóztak^^

(mármint életben, nem egy jó érzés)

Mellesleg ne hagyj ki étkezéseket, inkább többször egyél, az beindítja az anyagcserédet. Én csak azzal fogyok már egy ideje, hogy 5ször eszem naponta kis adagokat. Persze odafigyelek, hogy mit, és mellette tornázom is.

Ha 61 kg-ból sok az izom, akkor nem is lennél elkeseredve, szóval itt a sport hiányzik nagyon nagyon. Bármennyit is sportolsz, kétszerezd meg, főleg a futásra és úszásra koncentrálj.

2009. febr. 19. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:
akkor napi 6 óra edzés nemigen férne bele a napomba x) különben próbáltam a többszöri étkezést, salátákat és egyéb, borzasztó pici adagokat és felszettem vagy 4 kilót ...:S valahogy nekem nem válnak be, pedig a javasoltnak is a felét vettem :S az anyagcseréb furcsa mód teljesen rendben , tényleg nem tudom hova legyek...
2009. febr. 19. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túl keveset eszel,és emiatt lassú az emésztésed. Egyél naponta 5x, de keveset, a lényeg, hogy reggel egy joghurttal indítsd be, aztán folyamatosan adagolj "neki" keveset...
2009. febr. 19. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, későn küldtem a választ....utolsó voltam
2009. febr. 19. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

pajzsmirigyed rendben?

menj orvoshoz szerintem.

2009. febr. 19. 22:28
 16/17 anonim válasza:
100%
Nem vagy kövér, ez hülyeség. Én 171cm magas vagyok és 65kg...szóval szerintem olyan alkat körülbelül mint te. Sokszor mondtam én is hogy kövér vagyok, le kéne fogyni, de mindenki azt hajtogatta hogy nem vagyok normális, pont jól nézek ki. Próbálj meg nem hízni tovább, de ne is akarj fogyózni. Hidd el, a pasiknak is jobban bejönnek az ilyen testalkatú lányok, mint akik csont és bőrök. :)
2009. febr. 19. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kövér vagy. Én 160 cm 58-60 kg voltam és nem voltam kövér. Mondjuk most már meghíztam...
2009. febr. 23. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!