Mit csináljak a térdemmel rettentően fáj?
Évek óta mindig cisztát találnak a bal térdemben...Ma reggel óta rettentően elkezdett fájni,bekentem voltaren kenőcsel és utána betekertem fáslival...egész délelőtt úgy volt...délután mikor sétáltam levettem a kötést...most megint nagyon fáj...most lóbalzsamot kentem rá majd bekötöttem és egyenesbe tettem...:\ mit csinálhatnék vele?
holnap lesz tesi órám remélem bírni fogom :\
16/L
Nem kaptam rá semmilyen gyógyszert...fájdalom csillapítót sem szedek rá...kenőcsöt is csak a voltarent javasolta a doki...Pestre jártam a HP kórházba...hiába megyek el vele orvoshoz...nem mond rá semmit... azt mondta hogy csak súlyos esetben és évek múlva műtik meg...:\\
általában akkor van ez ha megterhelem a lábam..(ez miatt van felmentése ma hosszan tartó futás alól de egyébként rendesen járok tesi órára) lehet iratok akkor apuval felmentést ... :\\
lehet még a jegelést megpróbálom aztán hagyom...majd elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!