Tisztítókúrához kérhetek segítséget?
Olvasgattam a tisztítókúrákról és érdekelne is. A nagyon durva böjtöket nem biztos, hogy össze tudnám egyeztetni a mindennapokkal (heti három eléggé megerőltető edzésem van), így valami "félmegoldásra" gondoltam.
A citromos vízről és a reggeli sós vízről jókat olvastam. Mik a tapasztalatok ezekkel?
Felesleges. A tisztításra ott a veséd meg a májad, kérdezd csak meg a házidokidat vagy egy belgyógyászt.
A citromos víz nagyon egészséges, de történni semmi nem fog.
A sóval meg csak ártasz. Jobb esetben "csak" visszatartja a vizet a szevezetedben. (Vagy kihányod.) Rosszabb esetben felborítod a szervezeted sóháztartását, ami életveszélyes is lehet.
Ha ragaszkodsz hozzá, akkor inkább gyógyteákkal csináld, pl. csalántea, ha jól tudom.
A sós vizen én is meglepődtem, de orvosi oldalakon is utánaolvastam és azt írták, hogy átpucolja a bélrendszert is (ezt volt szerencsém tapasztalni :)).
Biztos, ami biztos, utánaküldtem másfél liter sima vizet is - ettől semmi se történt, csak egy órán keresztül szaladgáltam pisilni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!