Fáj a mellem, mitől lehet? (Évek óta ugyanazt a fogamzásgátlót szedem /ugyanabban az időpontban veszem be mindig/, sose volt vele problémám, és nem ütöttem meg magam)
Figyelt kérdés
Hetek óta pár napra rámtör úgy, hogy melltartót se bírok elviselni. Eleinte csak a menstruációm előtt pár nappal jött elő, rendszeresen meg is jött, nem maradt el vérzésem se. Mostmár egyre sűrűbben érzem. 22 éves vagyok, stressztől lehet ez az egész?2009. febr. 16. 20:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz. Könnyen meglehet, hogy "csak" a stressz, de a fogamzásgátló (akár évek után) is okozhat ilyesmit.
2/5 anonim válasza:
Én is voltam így,én voltam vizsgálaton,uh-ot csináltak,hormonális oka volt hála ,azért nem árt egy orvosnak megmutatni,akár nődoki,de valóban hormonálisan lehet ilyen.
3/5 A kérdező kommentje:
na jó...másfél hónapja kimaradt egy szem. Terhesség? szóbajöhet? Tesztet még nem csináltam, mert megjött, igaz hogy késett 2 napot, de megjött. Meg csak 3 napig tartott.Azóta megvolt mégegyszer, az is 3 napos volt.
2009. febr. 17. 07:00
4/5 anonim válasza:
Amikor kimaradt, akkor védekeztél más módszerrel? Egyébként pedig a biztonság kedvéért szerintem vegyél egy terhességtesztet, és menj el orvoshoz is. Legfennebb feleslegesen.
5/5 A kérdező kommentje:
azon az éjszakán együtt voltunk párommal, amikor elfelejtettem bevenni a szemet. Aztán vagy 2 hétig nem voiltunk együtt. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett.Akkor marad a doki...bár édesanyám szerint normális hogy fáj a mellem. Na de ennyire? Sztem nem normális.
2009. febr. 18. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!