Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak őszinte válaszokat...

Csak őszinte válaszokat várok! Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 18:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kicsit. De én sokkal jobban félek az öregségtől, a fonnyadástól és a magánytól.
2014. júl. 23. 20:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Nem.

A haldoklástól, a testi szenvedéstől, a kínlódástól, a "halástól" mint folyamattól viszont nagyon is. Iszony-szinten rettegek tőle.

2014. júl. 23. 20:40
 33/36 zsani123 ***** válasza:
ha betorne most hozzam valaki, es meg akarna olni,attol valamennyire felnek...viszont magatol a halaltol,egyaltalan nem...minek?:)..aki szeret aludni,annak nincs oka arra hpgy feljen.
2014. júl. 23. 21:01
 34/36 anonim válasza:
nem felek
2016. nov. 21. 09:51
 35/36 anonim ***** válasza:

Ha most a fejemhez fognanak egy pisztolyt nyilvan felnek, mert meg eleg fiatal vagyok, elottem van az elet. De mondjuk 60-70 evesen egy szep kis csaladdal viszonylag sikeres elet utan mar nem felnek tole. Mert elotte mar elertem a celjaimat. Amugy meg aminek jonnie kell az ugyis jon, nem tudsz ellene mit tenni, ha meg van irva a sorsodban minden ez ellen elkovetett cselekves csak kozelebb hozza az ominozus esemenyt. Van errol egy film is, mikor a ficko megtudja, hogy valakit meg fog olni es minden erejevel el kezd ellene tenni es vegul igy oli meg.

Ami meg a tulvilagot illeti a reinkarnacioban hiszek, ha egy eletnek vege jon a masik, ami vagy jobb, vagy nem.

19/l

2017. ápr. 14. 14:38
 36/36 PetiOS válasza:
A Halál,olyas valami,mint amikor még nem voltál...Arra egyikünk sem emlékszik ugyebár...Ergo csak Lét van...Próbálj csak visszaemlékezni az első Tudatos dologra,mikor észlelted a körülötted lévő világot...ugye milyen érdekes?
2017. ápr. 14. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!