Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állkapocs kattogás. Mit tegyek?

Állkapocs kattogás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már jó néhány éve kattog az állkapcsom, legtöbbször fáj is, ráadásul elég zavaró. Az ízületeim test szerte lazák, lehet emiatt van ez. Szerintetek elmenjek orvoshoz, vagy hagyjam így? Köszönöm a válaszokat előre!
2011. febr. 20. 19:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Remélem, megoldódott azóta, de gondoltam írok. Sima fogorvos nem valószínű, hogy átlátja a problémádat. De keresd fel Budapesten Dr. Csillag Máriát, aki éppen ere állított fel egy diagnózis készítési módszert, amit szerte a világon tanít a fogorvosoknak. Budán és Pesten is rendel hetente párszor. Én is voltam nála és sok mindenre megoldást mutatott, ami nálam problémát jelentett. Pl. hogy a fogak állása az állkapocs helyzetére is hatással van és meg kell találni a Te egyensúlyi helyzetedet, amivel a helyes pozícióba illeszthető az állkapcsod. Illetve fel kell fedezni a probléma valódi okát mert ez a helyzet az izmokon keresztül. a testtartásra is ki fog hatni oda-vissza. Nagyon érdekes, őt ajánlom mindenképpen!
2018. okt. 24. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Dezorientációs sín kell, és gnatológiára kell menni.
2019. nov. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!