16 éves vagyok és 162cm! Növök még? Ha növök még akkor kb még mennyit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 14:38
1/9 A kérdező kommentje:
jah és lány!:)
2009. febr. 12. 14:46
2/9 anonim válasza:
Szinte biztos, csak azt nem lehet megmondani, hogy pontosan mennyit. Én ilyen idősen 168 centi körül voltam, most 175 vagyok és még 20 éve koromban is nőttem.
3/9 anonim válasza:
Én vagyok az extrém eset- bár előttem szóló sem szokványos a maga 20 évével.:)
20 évesen még 173 voltam. Huszonnyolc évesen is. A 30. szülinapomon brahiból méredzkedtünk, és 175-öt mutatott az ajtófélfa.
Azóta sem mentem össze.:)
4/9 anonim válasza:
én is 162körül vagyok,de már vagy 8.os korom óta.most 21 vagyok,szerintem már nem növök.Anyum,Apum se alacsony.
5/9 anonim válasza:
Ha lány vagy,akkor is nagy valószínűséggel nőni fogsz még:D Azt hogy mennyit,kb onnan lehet saccolni,hogy a szüleid,nagyszüleid milyen magasak,bár ez sem megbízható,mert nem csak a genetikától függ.Ja és még azt is figyelembe kell venni,hogy az utóbbi években,mennyit nőttél és milyen ütemben.18-20éves koráig növekedik az ember,de ritkább esetekben előfordul hogy mégtovább.(akár 26éves koráig!)
6/9 anonim válasza:
Nagy átlagban 24 éves korig tart az emberi szervezetban a növekedési szak. Ezt követi, egy stagnálás,(24-40..45 ...50..éves korig) majd az atrofia, természetesen genetikai, és mozgási tényezők, dihányzás, stb függvényében.
7/9 anonim válasza:
18 éves vagyok, 167 cm és már vagy 4 éve nem nőttem..nem is hiszem hogy fogok. :) de egy lánynak nem is baj, ha pici, legalább könnyen talál magának pasit, már ami az ezirányú igényeket illeti. :D
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. febr. 12. 17:22
9/9 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok és szerintem ez egy nőnél ideális, mert magasarkút is húzhatsz és úgysem vagy létra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!