Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájt a se**lyukam?

Mitől fájt a se**lyukam?

Figyelt kérdés

Az éjszaka közepén vagy már inkább hajnalba nyúlóan arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a se**lyukam (elnézést a kifejezésért, de nem fogom most körbeírni, csak azért,mert így primitíven hangzik), és ez a fájdalom még fokozatosan átsugárzott a...hát én nem is tudom, nekem teljesen úgy tűnt, hogy a méhemre!

Nem szültem még gyereket, de akkor arra gondoltam, hogy hasonló lehet egy szülési fájdalom is! Én még soha nem éreztem ekkora fájdalmat, ordítani tudtam volna, de aludt a család, szörnyű volt! Kb. 10 percig tartott! Valakinek hasonló tapasztalata? :(

2011. febr. 14. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Biztos megszexuáltak az ufók :)
2011. febr. 14. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom valami görcs volt.
2011. febr. 14. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Aranyér? Nekem szülés után kijött és folyamatosan úgy éreztem valami ki akar szakadni belőlem. Sokkal rosszabb volt mint bármi más (varrat stb)
2011. febr. 14. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Végbélnyílás.

Nekem még nem volt ilyen.

2011. febr. 14. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy ánusz. Esetleg kloáka:D Énis aranyérre, vagy valami görcsre tippelek.
2011. febr. 14. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen előző válaszoló, ezek szerint ha neked kloákád van

elég különleges vagy. egy helyen ürítesz.

2011. febr. 14. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintme inkább gátizom-görcs lehetett . Aranyér nem sugárzik méhbe
2011. febr. 14. 20:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Most nagyon ég a pofám, nem tudom, hogy miért nem jutott eszembe a végbélnyílás szó! Te jó ég, ne haragudjatok! :D

Igen, ha belegondolok, akkor görcsre hasonlított jobban, vagy olyan összehúzódás félére!

Ez egyébként jelent valamit? Ugye nem vastagbélrákra vagy valami komolyabbra utal? Esetleg meg tudom előzni? Mi váltja ki az ilyesmit? Mert nem szeretném mégegyszer átélni. Köszi az eddigi válaszokat!

2011. febr. 14. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj el urológushoz. A szülés garantálom sokkal jobban fáj :). Jobbulást neked.
2011. febr. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!