Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájt ennyire nagyon a...

Mitől fájt ennyire nagyon a lábam egy egyszerű sétától?

Figyelt kérdés
Ma jöttem haza s uliból, közepes tempóban gyalogoltam, 10 perc után, vagy még kevesebb, elkezdett fájni a vádlim, és a sípcsontom körül, mintha fejlődne az izom, de nagyon fájdalmas volt, mire hazaértem már alig tudtam lépni komolyan, nagyon meg vagyok ijedve, ennyire még sosem fájt, pedig volt már ilyesmire példa.Mitől lehet ez?Ráadásul csütörtökön coopert futunk, nem tudom mi lesz így:( a mozgástól egyébként el vagyok szokva, de azért ennyire nem
2010. szept. 14. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:
egyszerű izomlázad van, holnapra elmúlik. valószínű a szokottnál gyorsabban gyalogoltál, az ehhez szükséges fő vázizom a sípcsont körül helyezkedik el, ezért fáj ott, és nem a vádlid.
2010. szept. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!