Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy levétel hasról, hátról?

Anyajegy levétel hasról, hátról?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és többet is szeretnék levetetni. Ha mondjuk 3at szeretnék az mennyi időt venne igénybe? Gondolom egyszerre kettőt nem vesznek le a hátamról.
2011. febr. 4. 21:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
ez engem is érdekelne. én 15 éves vagyok és a nyakamról szeretném levetetni az anyajegyemet, mert énis kellemetlenül érzem magam tőle, és úgy gondolom másoknak undorító.. és ez zavar
2011. febr. 4. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az oldalamról vetettem le pár éve egy kitüremkedett anyajegyet,mert minden egyes nadrág fel és levételnél megsértettem olyan rossz helyen volt.Úgy 15 perc alatt elvégezték a beavatkozást szikével,két öltéssel összevarrták.Nem fájt.
2011. febr. 5. 06:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas a műtét, ne félj! :) A műtőssegéd, meg maga az orvos is végig beszélgetett velem...
2011. febr. 7. 20:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a válaszokat :)
2011. febr. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!