Anyajegy levétel hasról, hátról?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és többet is szeretnék levetetni. Ha mondjuk 3at szeretnék az mennyi időt venne igénybe? Gondolom egyszerre kettőt nem vesznek le a hátamról.2011. febr. 4. 21:59
1/14 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy gondoltam, hogy most tavasszal, nyáron ezt letudnám.
2011. febr. 4. 22:03
2/14 anonim válasza:
Nekem egyet a hátamról szedtek le, ami 3cm széles volt és 2 cm ,,magas'' egyet meg a combom belső feléről. Egy alkalommal történt, lézerrel és szikével. Nem fájt, csak nagyon fáztam a műtőasztalon.
3/14 anonim válasza:
csak akkor veszik le ha muszáj vagyon nagyon esztétika romboló
4/14 anonim válasza:
Olyan 15 perc alatt kötözéssel kész van.:)
5/14 A kérdező kommentje:
Számomra esztétika romboló, egy van a hasamon, ami picit kitüremkedik, és kettő a hátamon, amik picit nagyobbak és melltartópánt súrolja őket. Ezért szeretném őket levetetni. Bár ettől a műtőasztalon fekvéstől irtózom :S
2011. febr. 4. 22:09
6/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor egyszerre levesznek többet?
2011. febr. 4. 22:10
7/14 anonim válasza:
ezt most nem úgy nézik hogy a te számodra mi számít annak.nekem is van kettő a hasamon de nem olyan nagy és nincs semmi baja hogy le kelljen venni.PL ha az arcodon van egy nagy és csúnya de nincs semmi baja de te kellemetlenül érzed magad tőle akkor leveszik
8/14 A kérdező kommentje:
Hát én kellemetlenül érzem magam ettől a pártól..
2011. febr. 4. 22:12
10/14 A kérdező kommentje:
Valójában fél centisek körülbelül, de kitüremkednek egy picit. A hasamon lévő pedig olyan, mintha kettő nőtt volna össze :S
2011. febr. 4. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!