Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy levétel. Könnyen...

Anyajegy levétel. Könnyen kiújulhat?

Figyelt kérdés
Van egy jóindulatú, de nagy anyajegy a hátamon, amit leszedetek, mert dörzsöli a ruha. Egy ilyen műtét meddig tart, és utána meddig fáj? Gondolom, ehhez nem altatnak, csak érzéstelenítőt kapsz(dokit elfelejtettem megkérdezni). Mennyi rá az esély, hogy kiújuljon? (ez az egyetlen ilyen nagy anyajegyen, rajta kívűl össz-vissz 6 kicsi van.)
2010. nov. 13. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem 1 éve vettek le egy anyajegyet a jobb lábamról, nem volt nagy csak picit fekete volt így jobbnak látta a doki ha kiveteti. A műtét kb 10 perc lehetett, helyi érzéstelenítést kaptam, olyan érzés volt a "kivágás" mintha nyomkodnám a hüvelykujjammal a bőröm. Közben pont úgy feküdtem hogy láttam mit csinált a doki mert szemben volt velem egy tükör volt és hát mikor láttam hogy az óriási tűvel varrja össze igaz nem éreztem semit de a hátamon felállt a szőr :D Picit az volt kellemetlen amikor elvágták a sebben a cérnát levételkor. Pesten műtöttek és nem vagyok pesti szóval elég sokat kellett rohangálni, előtte és utánna is ezzel az egésszel. Nemvészes, az meg hogy kiújulhat szerintem a dokit kérdezd :/
2010. nov. 13. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
szerencsére én nem fogom látni :) ...még csak az kéne O.o
2010. nov. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!