Izzadás ellen milyen szereket ismertek (itt nem a dezodorra gondolok)?
Figyelt kérdés
Nem úgy izzadok, hogy bűzölögnék, csak megjelennek a foltok. Eddig használtam a dezodoron kívül; Solutio antisudorica-t, 2 hétig bevállt, semmi izzadság folt nem volt, de utána mintha semmit sem használtam volna ellene.
Fogalmam incs mit lehetne már tenni, de nagyon rossz úgy vásárolni ruhákat, hogy ezen látszik a folt, ezen meg nem.
2011. febr. 2. 15:25
1/3 anonim válasza:
Solutio antisudorica -gyógyszertárban lehet kapni. Kb.400ft. Nem ismerek olyan embert akinek ne vált volna be! Nekem konkrétan megváltoztatta az életem, mert tudom milyen foltokkal élni:) már nincs ilyen problémám!
2/3 anonim válasza:
Ja,hogy már próbáltad? Hát nemtudom, rendszeresen használod? Érdekes, eddig minden ismerősömnek bevált. Én meg ugy izzadtam mint egy ló, mégis használt!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, használtam rendszeresen. Barátnőmnek is én ajánlottam, neki is ugyan így volt; eleinte nagyon jó, majd ugyan úgy, mintha semmit se kent volna fel.
2011. febr. 2. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!