Sürgősen keresek maszek orvost (pl. allergológust), aki szteroid injekciót is szokott beadni pollenallergiára/asztmára, és akinek a rendelésére nem többhetes az előjegyzés. Ismertek ilyet?
Elsősorban Budapest, Fejér megye, Veszprém megye környékén.
Nekem már az utóbbi pár évben csak a Kenalog injekció hozott megváltást, semmiféle tabletta, turbuhaler, szemcsepp és egyéb hókuszpókusz nem segített.
Ma kiderült, hogy a dokim, akihez járok, szabin van egész augusztusban...
Közben érzem, hogy napról-napra rosszabb a helyzet, kb. egy hét múlva KO lesz.
A körzeti allergológiára 2 hónapos előjegyzés van. Ráadásul ott hetekig hagynak szenvedni, mielőtt szteroidot adnának. Sok éve akkor kaptam ott szteroid injekciót egyszer, amikor már szó szerint vészhelyzet volt, majdnem megfulladtam. Ahhoz a bohóckodáshoz most nincs kedvem, erőm - el kell látnom a pici gyerekeimet.
Szia!
Sajnos nem látok választ, pedig nekem is ez a problémám. Sürgősen kellene egy orvos, aki bead steroid injekciót, mert kezdek kikészülni.
Szia!
Közben találtam kettőt is. Gyorsan fogadnak, egyikhez sem kell bejelentkezni. Én már meg is kaptam.
Írhatok Neked privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!