Pollenallergiára mi a jó gyógymód?
Hát én mindenféle gyógyszert szedtem rá,de semmi nem segített.Ezért is bosszant a allegra,zirtec és egyéb reklámok..Semmi nem vált be.
Nekem végül is a tengeri levegő szüntette meg.
Amíg otthon éltem rendszeresen jártam sóbarlangba..az segített.Amióta külföldön élek,mintha sosem lettem volna allergiás..
Egyébként beszélj a dokival,mert van egy injekció kúra(évente 4-szer adnak) ami állítólag csodákra képes.HA nem költöztem volna ki,akkor én az injekció kűrára mentem volna
Én is szedtem Zirtecet, meg más egyéb xarokat, kb.8-9évvel ezelőtt, viszont nem ért semmit, inkább el álmosodtam,a munka is alig ment.
Manapság viszont némi túlzással tünetmentes vagyok, kivéve ha száraz/szeles időben, kimegyek a határba, vagy az út mellett dolgozunk, akkor jön elő 1-2prüszkölés szem könnyezése.
Idehaza viszont nyugodtan alszom, étkezem, nincsenek rohamaim, mint a 90-es évek végén, amikor aludni se tudtam.
A megoldás e légtisztító ionizátor használata, a tiszta nyugodt környezet, és a normális étkezés, no gyógyszer no cigi, kv. hetente 1-2max.
Ezeket mind el kell felejteni, a rendszeres alkohol fogyasztást, úgyszintén, mert ez is tovább terheli a szervezetet, az immunrendszert.
A légtisztító ionizátort, saját magam terveztem, egy gyári készülék, belsejének, valamint leírások tanulmányozás alapján.
Elektroműszerészként, már 4éve használom, azóta nyugodt pihenés+alvás, kipihent ébredés, könnyed lélegzetvétel, a szálló pormentes/ pollenmentes/friss anionos levegőnek köszönhetően.
Elég sokat eladtam belőle, a készüléket ismerőknek, megrendelésre, igény tartó embereknek, aki szintén meg vannak elégedve vele.
Az ionizátor 12V dugasztáp adapterrel üzemel, teljesen zajtalan, csekély fogyasztású, továbbá könnyen gyorsan tisztítható,porgyűjtőcsöveket,6db.és porgyűjtőfelületet is tartalmaz,lásd alu előlap.
Akit érdekel, azt szívesen tájékoztatom, a részletekről, dobjon egy mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!