Milyen időközönként egészséges a székelés?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 10:35
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek más!Ez az emésztéstől is függ és attol is hogy milyen ételeket szoktál enni.Én pl napi egyszer kaksizok,de a párom van olyan hogy 3-szor.Gyors az emésztése.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Csak már megijedtem, hogy túl sokszor kell nekem mennem (naponta 1x), mert vannak akik azt mondták nekem, hogy ők heti 3-4x mennek el a vécére nehéz dolog ügyben. :)
2011. jan. 31. 18:22
4/5 anonim válasza:
mert vannak akik azt mondták nekem, hogy ők heti 3-4x mennek el a vécére nehéz dolog ügyben. :)
Na az nem normális az biztos!Mármint hogy heti 3 szor megy nagy WCre!A napi egy az teljessen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!