Milyen utasítások betartásával lehet egészséges szinten ébren maradni 120 órára?
Ez elég erősen törvénybe ütköző munkáltatói gyakorlat, szóval én jogi úton kezelném a problémát.
Amúgy ez lehetetlen, 120 órás alvásmegvonást Guantanamon alkalmaztak vallatási célból, de ha jól tudom, ezt is ENSZ határozat tiltja, vagyis erős a gyanúm, hogy ez kamukérdés.
De azért válaszolok: 120 órát komoly egészségkárosodás nélkül nem lehet rendszeresen csinálni. De ha egyszeri alkalomról van szó, akkor elméleti síkon a különféle amfetamin származékok (melyek ilyen célú használata illegális és kábszerrel való visszaélésnek számít, az összes törvényi és munkahelyi szankciót is beleértve) jók erre a célra, ha jól tudom a II. vh.-ban bombázópilóták is ezt használták.
Hol kell 120 órát ébren lenni?
Nekem a 48 óra is nehéz, pedig az hol van a 120tól.. és ha éjjel nincs semmi, 2-3 órát még pihenhetek is.
Ja ez egy kamu kérdés.
Nem csak hogy sehol nem követelnek ennyi ébrenlétet, de fizikailag is képtelenség. Még drogokkal sem hiszem, hogy 5 napig ébren tudna egy ember maradni. Ráadásul ha valahogy mégis, belehalna. Nem kellene ezt rendszeresen csinálni, elég egyszer megkísérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!