Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kicsit izgulok mert a lábfejem behajlításakor, csípőmnél is, meg sokszor más helyeken is, kattogok, szerintem az izületek lehetnek. Nem fáj meg semmi, de szerintem nem kéne már 14 éves koromban így kattogniuk...Mi lesz így felnőtt koromra??

Nem megyek orvoshoz, csak hogy mitől lehet ez? mert pl volt olyan időszakom amikor az ujjaimat patogtattam rendesen, és nem pattognak azok maguktól, a csípőmnél lévőt meg a lábfejemnél lévőt meg csak párszor, és azok meg kattognak

2011. jan. 26. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ülő életmódtól lehet. Mozogj többet, napközben is, reggeli-esti nyújtógimnasztika, és keress valamilyen sportot. Melegen kell tartani az ízületeket, és lazán. Ha órákat ülsz a gép előtt vagy órán, akkor beállnak, és mikor hirtelen mozdulsz, akkor egymást súrolják a csontok, pattognak, percegnek. >_< Nem szeretem ezt a hangot.
2011. jan. 26. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:

nem csak a hirtelen mozdulatoktól...pont ez a baj :( azoktól a mozdulatoktól mindíg :S

am sportolni el kéne kezdenem az tudom :)

am köszi

2011. jan. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!