Mit kell tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Faszedéskor megszúrt az akácfa tüskéje, ilyenkor mit csináljak, mert begyulladt a jobb kezemen a középső ujjam, és a TETRAN sem segít, de nincs már benne tüske(TALÁN) , mégsem gyógyul!
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. aug. 29. 16:40
1/5 anonim válasza:
Én nem hallottam még a tetran-ról. Ha valami börproblémánk van akkor First-tel szoktuk befújni, vagy más növényi eredetű sprével, de az is nagyon jó ha van aloevera növényed! Belőle letörsz egy kis darabot, és a nedvével bekened, az nagyon sok bőrbroblémára jó, pattanástól kezdve a sebekig, sérülésekig :) Ha nincs azse, akkor én (mint lovas) Betadine-nal fertőtleníteném le... :)
2/5 anonim válasza:
Ja, még annyi hogy esetleg jegeld, hűtsd, én is ezt teszek a tüszös mandulámmal, fogyamatosan vizesborogatást kap, ami lehúzza a gyulladást.( Előző voltam :) )
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!!!! várok még nagyon szívesen!! : DDD
2011. szept. 2. 14:42
5/5 A kérdező kommentje:
szia! köszönöm meggyógyult!! : DD
2011. okt. 11. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!