Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok. Lassan 2 hete...

16 éves vagyok. Lassan 2 hete késik a menstruációm. és ilyen barna folyásom van. Sőt ha hozzáérek a mellbimbómhoz akkor fáj. Ez terhesség vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lélekben kezdj készülni az abortuszra. Meg arra, hogy szólsz a szüleidnek, különben az orvostól fogják megtudni, vagy a méretes hasadtól... Egyik sem ajánlott...

Szóval szépen odaálsz anyuci elé, és elmondod. Ha a védekezés nélküli szexhez elég felnőtt vagy, akkor ehhez is legyél.

Ja, és készülj életed eddig legrosszabb élményéhez. Egy jó ideig nem fogod elfelejteni az abortuszt, ha terhes vagy.

Komolyan, hogy lehettek ennyire megfontolatlanok?

Vállald a következményeket.

2011. jan. 25. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

És mit gondoltál, mégis hogy lesz a gyerek?

Elárulom: Pont így.

Nagy valószínűséggel terhes vagy. De ha nem, akkor majd ezután leszel, ha cseszel védekezni.

"egyik a dolog amiért nem védekezünk mert hogy gumival nem olyan jó..a másik a szüleim nemtudják ho lefekedtünk jó lehet sejtik.."

Elgondolkodhatnál egy kicsit. Azért nem használsz gumit, mert azzal nem olyan jó?

Az nem zavar, hogy emiatt esetleg abortuszra kell menned? Egy gyerek élete neked nem fontosabb, mint az, hogy jó legyen a szex?

Meg ha a szüleid arról sem tudnak, hogy a kicsi lányuk szexuális életet él, el tudom képzelni mit fognak szólni egy gyerekhez...

Hát ez iszonyatosan durva.

Csinálj tesztet!

Ha pozitív, akkor talán majd elgondolkodsz a dolgokon.

Ha meg negatív, akkor keressetek vmi megfelelő védekezési módot, mert előbb utóbb úgy is gyerek lesz.

2011. jan. 25. 19:33
 13/13 anonim válasza:
én is a terhességre tippelnék... mi lett belőle? azóta történt valami?
2011. febr. 2. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!